|
Бандура Валентина Миколаївна Освіта: Вінницький політехнічний інститут, 1988 р. Посада: професор Наукові ступені і звання: кандидат технічних наук, професор Дисципліни, які викладає: обладнання харчових виробництв, інжиніринг харчових виробництв, процеси і апарати харчових виробництв, технології інноваційних харчових продуктів Сфера наукових інтересів: енергоефективні технології переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів, експлуатація технологічного обладнання харчових виробництв В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Власенко Володимир Васильович Освіта: Українська сільськогосподарська академія, 1977 р. Посада: професор Наукові ступені і звання: доктор біологічних наук, професор Дисципліни, які викладає: керівництво кваліфікаційними проектами, оздоровче харчування Сфера наукових інтересів: дослідження якості та безпечності харчових продуктів, розробка технології виробництва харчових продуктів функціонального спрямування В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Власенко Іван Володимирович Освіта: Вінницький державний аграрний університет, 2003 р. Посада: професор Наукові ступені і звання: доктор економічних наук, професор Дисципліни, які викладає: менеджмент в туризмі, управління якістю в туризмі, управління проектами в ресторанному бізнесі, управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі, організація дозвілля Сфера наукових інтересів: проблеми туристичної галузі загалом та сільського туризму зокрема В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Кізюн Алла Григорівна Освіта: Вінницький державний педагогічний інститут, 1991 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, 2011 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат географічних наук, доцент Дисципліни, які викладає: організація туризму, туристичне краєзнавство, туристично-рекреаційне країнознавство Сфера наукових інтересів: дослідження та оптимізація природних ресурсів в контексті розвитку туризму в Україні В інституті працює: з 2007 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Лисенко Оксана Леонідівна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат технічних наук Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, оздоровче харчування, гігієна та санітарія Сфера наукових інтересів: стан та тенденції розвитку кондитерських виробів, розробка рецептур продуктів оздоровчого спрямування В інституті працює: з 2009 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Мазуркевич Ірина Олександрівна Освіта: Український транспортний університет, 2000 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат економічних наук Дисципліни, які викладає: економіка туризму, стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі, маркетинг готелів і ресторанів, ресторанна справа, економіка і управління харчових виробництв Сфера наукових інтересів: ефективність управління підприємствами готельного та ресторанного бізнесу В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Онищук Наталя Вікторівна Освіта: Вінницький політехнічний інститут, 1992 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат економічних наук Дисципліни, які викладає: готельна справа, екскурсійна справа, поведінка споживачів послуг гостинності, маркетинг в туризмі Сфера наукових інтересів: розвиток внутрішнього туризму у Вінницькій області В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Рябенька Марина Олександрівна Освіта: Вінницький соціально-економічний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», 2006 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат економічних наук Дисципліни, які викладає: економіка готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, управління якістю в готелях і ресторанах, управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі, безпека життя Сфера наукових інтересів: управління підприємствами готельного та ресторанного господарства В інституті працює: з 2013 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Семко Тетяна Василівна Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1988 р., Вінницький фінансово-економічний університет, 2006 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат технічних наук Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, технології ресторанної продукції, контроль якості та безпечності харчових продуктів, концепції і ресторанний креатив, НАССР в харчових технологіях Сфера наукових інтересів: технології виробництв, системи управління якістю, НАССР В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Фіалковська Лариса Василівна Освіта: Всесоюзний інститут харчової промисловості, м. Москва, 1992 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат технічних наук, доцент Дисципліни, які викладає: технологія крафтових виробництв, основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, гігієна та санітарія, енологія та еногастрономія Сфера наукових інтересів: контроль та управління якістю харчових продуктів, стандарти якості у харчовій промисловості, технології олійно-жирового виробництва В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Швець Віталій Вікторович Освіта: Вінницький національний технічний університет, 2001 р. Посада: доцент Наукові ступені і звання: кандидат технічних наук, доцент Дисципліни, які викладає: дизайн, інжиніринг будівель, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу Сфера наукових інтересів: підвищення міцності будівельних матеріалів та покращення їх теплозахисних властивостей, вдосконалення транспортних систем міст В інституті працює: з 2012 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Іваніщева Ольга Анатоліївна Освіта: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 1999 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: організація ресторанного господарства, етнічна кулінарія, кейтеринг, кондитерське та пекарське мистецтво, барна справа Сфера наукових інтересів: технологія кондитерських виробів функціонального призначення, якість кулінарної продукції В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Лук’янець Алла Вікторівна Освіта: Київський національний університет культури і мистецтв, 2009 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: музеєзнавство та музейно-виставкова справа, спеціалізований туризм, культурно-пізнавальний туризм, туристичне краєзнавство, безпека життя Сфера наукових інтересів: сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Постова Валентина Вікторівна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2010 р. Посада: старший викладач Наукові ступені і звання: кандидат економічних наук Дисципліни, які викладає: ресторанна справа, економіка готелів і ресторанів, управління якістю послуг в готелях і ресторанах, безпека життя, оздоровче харчування Сфера наукових інтересів: особливості організації роботи закладів готельно-ресторанного господарства; актуальні проблеми безпеки життя в сучасний період В інституті працює: з 2010 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Антонюк Катерина Геннадіївна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: організація туризму, культурна спадщина України, музеєзнавство та музейно-виставкова справа, спеціалізований туризм, туристично-рекреаційне країнознавство Сфера наукових інтересів: становлення та розвиток екологічного туризму, особливості формування інноваційних туристичних продуктів, туристично-рекреаційні комплекси в Україні та особливості їх використання в процесі створення екскурсій В інституті працює: з 2018 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Пахомська Олена Василівна Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, 2005 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, ресторанна справа, кондитерське та пекарське мистецтво Сфера наукових інтересів: функціонування закладів ресторанного господарства в Україні та світі, сучасні тенденції розвитку виробництва харчової продукції В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Сюмка Юлія Володимирівна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: етнічна кулінарія, ресторанна справа, організація ресторанного господарства Сфера наукових інтересів: тенденції розвитку закладів ресторанного господарства, маркетингові дослідження ринку ресторанних послуг в Україні В інституті працює: з 2019 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|