
20 березня 2024 року здобувачі вищої освіти групи ОО-11д 1-го курсу відвідали Головне управління статистики у Вінницькій області в рамках вивчення освітнього компоненту «Статистка».
Лесік Алла Іванівна, начальник управління аналітичної роботи, поширення інформації та комунікацій розповіла про структуру статистичних органів, класифікацію видів статистичних досліджень, розподіл статистичних форм за галузями статистики та періодичністю подання, процесний підхід статистичного виробництва, висвітлила класифікацію статистичних блоків управління, користувачів статистичної звітності, розповіла про офіційний вебсайт Головного управління статистики у Вінницькій області, а також про цифровізацію статистики у смартфоні.

20 березня 2024 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулося відкрите заняття наукового гуртка "Простір дослідження туризму та гостинності". Керівник гуртка Алла Лук'янець, старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, ознайомила учасників з актуальними трендами та викликами, що стоять перед туристичною та готельною індустрією України та світу сьогодні.

19 березня 2024 року представники ГО «Лабораторія суспільних змін» доєдналися до інформаційної сесії «Розбудова громадської організації: місія можлива». Захід створено за ініціативи ГО «Освітній простір 2.0» у партнерстві з громадською спілкою Мережа ОГС «Місто змістів» та КП Інститут розвитку міст за підтримки IСАР Єднання у межах проєкту

19 березня у ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас «Наукове перо: шлях до успішної публікації»
Юрій Довгань - кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу наукової роботи та міжнародної співпраці спільно з членами студентського наукового товариства «ВАТРА» поділились із студентами досвідом успішної публікації результатів наукових досліджень.

19 березня 2024 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено студентський круглий стіл на тему «Тенденції та тренди розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства», участь у якому взяли здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».

15 березня 2024 року учасники та гості Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ пережили неймовірний кулінарний досвід під час засідання, з відомим підприємцем та власником гастромайстерні "Hell Daddy", Олександром Горчаковим.


