
23 січня 2024 року відбулося засідання Конференції трудового колективу ВТЕІ ДТЕУ, на якому були затверджені документи та ухвалені відповідні рішення згідно порядку денного.

23 січня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» долучилися до вебінару «Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан», організованому навчальним центром «Syrve», який займається автоматизацією закладів ресторанного господарства.

22 січня 2024 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ в межах дії Меморандуму про співпрацю між закладами, відбувся майстер-клас «Взуття, яке ми носимо» для учнів 10-В класу комунального закладу «Вінницький ліцей №4» які вивчають курс за вибором «Соціальне шкільне підприємництво».

11 та 18 січня 2024 року відбулися засідання групи забезпечення освітньої програми «Соціальне забезпечення», освітнього ступеня «бакалавр». Метою засідань було обговорення змін у стандарті вищої освіти, змін у Положенні про оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти та Положенні про організацію освітнього процесу здобувачів вищої освіти, а також, змісту освітніх компонентів ОП «Соціальне забезпечення», робочих програм дисциплін та підготовки силабусів по відповідних ОК на 2 семестр 2023-2024 навчального року з врахуванням відповідних змін.

18 січня 2024 року викладачі кафедри фізичного виховання та спорту ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у засіданні круглого столу «Особливості викладання дисципліни Фізичне виховання в сучасних умовах». Робота круглого столу була зосереджена на обговоренні нагальних проблем викладання дисципліни «Фізичне виховання» у закладах вищої освіти та шляхів їх вирішення на місцях.

18 січня 2024 року у лабораторії технології ресторанної продукції ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас з використання інноваційного обладнання AMC Premium Cooking System, яке пропонує новітні енергоощадні технології на домашній та професійній кухні. Керівником майстер-класу виступила Корчак Марина, співзасновниця ТОВ «Смарт Кукінг Клаб». Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, які мали можливість ознайомитися з особливостями кухонної системи преміум-класу AMC, її конструкцією та тонкощами роботи у різних технологічних режимах.


