
26 жовтня 2023 року у центральному парку м. Вінниці ім. М. Леонтовича для студентів І-ІІ курсів ВТЕІ ДТЕУ кафедрою фізичного виховання та спорту за участі Майстра спорту з легкої атлетики, учасника І Юнацьких Олімпійських ігор, стипендіата Відділення Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області Адамчука Вадима Віталійовича організовано та проведено майстер-клас з легкої атлетики.

26 жовтня 2023 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва у змішаному форматі проведено студентський круглий стіл на тему «Інноваційні підходи до формування асортименту товарів та послуг в умовах сьогодення».
У круглому столі взяли участь 60 осіб, серед них здобувачі вищої освіти груп ПТ-11д, ПТБД-21д, ПТБД-31д, ТКЛ-41д, ПТ-11д(м), ПТ-11з(м), ПТБД-21д(м), ПТБД-21з(м); менеджер з ключових клієнтів ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА», м. Вінниця Закордонець Олександр; директор Бош Авто Сервіс «АВТОХЕЛФ», м. Вінниця Дронський Юрій; директор ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ», м. Вінниця Побережна Валентина; науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ ДТЕУ.

26 жовтня 2023 року здобувачі ОС «бакалавр», «магістр» ОПП «Маркетинг» та науково-педагогічні працівники кафедри маркетингу та реклами доєдналися до онлайн-вебінару із використання штучного інтелекту у маркетингу на малих бюджетах. Організатором онлайн-вебінару стала компанія SendPulse.

26 жовтня 2023 р. кафедрою обліку та оподаткування Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було проведено загальнокафедральну кураторську годину на тему «Академічна доброчесність для забезпечення якості вищої освіти».
У науковому заході взяли участь здобувачі вищої освіти ОС «бакалавр» та «магістр» груп ФКА-11дсп, ФКА-21д, ОБО-21мб, ФКА-31д, ФКА-11дм.

25 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у тренінгу «Подолання психологічних бар’єрів у спілкуванні персоналу з гостями ресторану». Запрошеним спікером був Владислав Волинець, керуючий кав’ярнею «Cherry point». Спікер відзначив, що через професійне спілкування підвищується якість сервісу, а позитивна атмосфера стає невід’ємною частиною відвідування ресторану. Це визначає перше враження гостя, допомагає вирішувати проблеми, створює зручність та підвищує рівень довіри. Було визначено, що ресторанний бізнес – це не лише про смак, але й про сприйняття, взаємодію та комунікацію.
Тому було розглянуто ключові аспекти, що допоможуть здобувачам стати високопрофесійними комунікаторами, здатними подолати будь-які психологічні бар'єри, і надано рекомендацію як створити атмосферу, де гості відчують себе комфортно та особливо.

25 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти освітніх програм «Маркетинг», «Логістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» взяли участь у квесті, який організувала кафедра маркетингу та реклами ВТЕІ ДТЕУ та здобувачі старших курсів.
В маркетинговому квесті брали участь 5 команд: МР-11д, МР-12д, МР-11мб, Л-11д, РЗГ-11д.
Командам були запропоновані завдання у вигляді ребусів, загадок, професійних запитань зі сфери маркетингу, логістики та реклами. Маршрут квесту пролягав через основні локації Головного корпусу Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, що є пам’яткою архітектури.


