8 квітня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-11дсп, ХТ-21д, ХТ-31д) було проведено виробничу екскурсію на крафтове виробництво фруктово-ягідної пастили, фріпсів та цукерок ТМ «Таsty Jar». На підприємстві дбайливими руками пастельє та шоколатьє, без цукру та консервантів, створюється велика кількість різноманітних солодощів, які вражають магією натуральних смаків та ароматів.
7 квітня 2025 року відбулась виробнича екскурсія для здобувачів вищої освіти спеціальностей 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулася на базі готелю «Оптіма Вінниця».
7 квітня 2025 року в рамках святкування тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування кафедра фізичного виховання та спорту організувала незабутній флешмоб «Віват ФТМСО!».
7 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» (гр. ГРС-21д, ГРС-22д, ГРС-11дсп), 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-21д) взяли участь у дегустації-презентації вина від українських виноробів у гастро- та винному маркеті «Wine Time». Дегустацію проводив шеф-сомельє мережі маркетів «Wine Time» у м. Вінниця Вадим Свинарчук.
7 квітня 2025 року у рамках тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування ВТЕІ ДТЕУ Радою студентського самоврядування факультету проведено Квіз «Студ батл» серед здобувачів вищиї освіти зі спеціальностей 181 «Харчові технології», 242 «Туризм і рекреація», 075 «Маркетинг». Було сформовано команди під назвою «МРки», «Туристи», «Хуба буба» та «NextGen».
7 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти освітніх програм «Маркетинг» та «Логістика» взяли участь у квесті, який організувала кафедра маркетингу та реклами ВТЕІ ДТЕУ в рамках Тижня Факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.