
05 травня 2020 року відбувся ІІІ Всеукраїнський круглий стіл "Молодь Поділля опановує маркетинг!
Учасниками круглого столу стали:
- Президент Української Асоціації Маркетингу, Голова ІГКР в Україні, доцент кафедри маркетингу КНЕУ ім. В. Гетьмана – Лилик І.В.;
- науково-педагогічний персонал кафедр, що забезпечують реалізацію освітніх програм «Маркетинг» Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, НТУ «Дніпровська політехніка», Одеської національної академії ім. Попова, Хмельницького національного університету;
- здобувачі вищої освіти ОП «Маркетинг» вище зазначених закладів вищої освіти;
- стейкхолдери: Президент Хмельницької торгово-промислової палати – Белякова Н.М. (м.Хмельницький), директор ТОВ «Траєкторія» – Купрієнко В. І. (м.Вінниця), директор ТОВ «Бон Вояж+» – Головчук О.В. (м.Вінниця), директор КП "Вінницький муніципальний центр інновацій" – Шевчук В.Я. (м.Вінниця), директор ТОВ «Промавтоматика» – Ганчук М.Д. (м.Вінниця).

04 травня 2020 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено семінар на тему: «Особливості експорту послуг у Канаду (тарифне та нетарифне регулювання; бізнес-асоціації, Е-комерція)».
Семінар проводився начальником відділу експертизи та сертифікації товарів Вінницької торгово-промислової палати Бабій М.В.
У семінарі взяли участь 20 осіб, серед них студенти ІV курсу групи ТКЛ-41д, ІІІ курсу групи ТКЛ-31д, 1 курсу групи ТКЛ-11д(м); викладачі кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.
Було оголошено 6 доповідей.

30 квітня 2020 року у здобувачів вищої освіти групи ГРС-11, спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом ас. Пахомської О.В. відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» за темою «Приготування тортів». Студенти з цікавістю підійшли до відпрацювання лабораторної роботи у дистанційному режимі та продемонстрували навички з приготування широкого асортименту тортів. Дякуємо за фантазію, творчість та наполегливість.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи продовжує проводити лабораторні заняття у дистанційному режимі. Так, здобувачі групи ГРС-11 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з великою цікавістю відпрацювали вдома лабораторну роботу «Технологія приготування великодніх пасок» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» під керівництвом ас. Пахомської О.В. Здобувачі випікали паски: традиційну, італійську, з цукатами, елітну, мигдальну, заварну, шоколадну та кекс Почаївський. Студенти показали свої вміння та навички у приготуванні солодкої та ароматної випічки.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
30 квітня 2020 року викладачі ВТЕІ КНТЕУ та здобувачі вищої освіти прийняли участь у воркшопі «Містері шопінг та карантин: що у них спільного?» – від провідної у світі дослідницької компанії – KantarUkraine.
Щиро дякуємо Марині Костроміній та Олександру Козирєву за обмін досвідом, ознайомлення з механізмом застосування методів маркетингових досліджень "Містері шопінг" та результатами досліджень проведених в квітні 2020 року, практичні поради щодо підвищення професійного рівня!
Учасники заходу скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти з карантину з новими можливостями! Сьогоднішня криза і карантин – це можливість зробити величезний крок назустріч новому. Ми готові використовувати її як можливість зробити прорив у освітньому процесі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ.

30 квітня 2020 року кафедрою фізичного виховання та спорту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ на платформі Zoom дистанційно проведено всеукраїнський студентський круглий стіл на тему «Формування умов до рухової активності та здорового способу життя студентської молоді».
Захід організовано та проведено з метою вирішення актуальних питань щодо удосконалення процесу фізичного виховання, покращення фізичної підготовленості студентів, пошук обдарованої молоді і мотивування її до занять спортом.
Учасниками круглого столу обговорено питання щодо системи організації процесу фізичного виховання у закладах вищої освіти, удосконалення фізичної підготовленості студентів різними засобами фізичного виховання, організації секційних занять з ігрових та циклічних видів спорту.
Доповідали:
- Драчук Дмитро Вікторович, здобувач вищої освіти 3 курсу, група 3АСОФК факультету фізичного виховання і спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського; «Удосконалення фізичної підготовленості студентів засобами футболу», науковий керівник канд. наук з фіз. виховання і спорту Брезденюк О.Ю.
- Зубар Вероніка Віталіївна, здобувач вищої освіти групи СЗ-11 ВТЕІ КНТЕУ «Сучасні фітнес-технології на заняттях фізичного виховання», науковий керівник асистент Васькевич С.С.;


