Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

8 листопада 2024 року до ВТЕІ ДТЕУ завітала Асмік Гаспарян – шеф-кухарка, бренд-шефиня багатьох ресторанів України, переможниця VI сезону кулінарного шоу «МастерШеф», випускниця кулінарної школи «Le Cordon Bleu», засновниця та власниця пряного бренду «Asmik spices», авторка та ведуча багатьох проєктів про спеції, та провела гостьову лекцію з елементами майстер-класу на тему «Спеції, трави, дикороси: користь для фізичного та ментального здоров’я».

8 листопада 2024 року студенти та викладачі ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у благодійному заборі крові для наших захисників, який організувало комунальне некомерційне підприємство "Вінницький обласний центр служби крові".

8 листопада 2024 року студенти та викладачі кафедри іноземної філології та перекладу ВТЕІ ДТЕУ активно долучилися до роботи студентського круглого столу «Українська молодь після війни», який організувала кафедра філософії, соціології та політології Державного торговельно-економічного університету.

8 листопада 2024 року на кафедрі іноземної філолології та перекладу відбулося чергове засідання Speaking Club. Цього разу учасники обговорювали тему «Reading Corner» разом із носієм мови Кліменцією, студентка Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова.

8 листопада 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподатування взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тенденції, виклики, міжнародний досвід», що відбулася в рамках проекту Erasmus+ Jean Monnet Module «Біокластери ЄС: досвід формування та управління для забезпечення стійкості українських агроекосистем».

7 листопада 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» у ресторані «Лезгинка» було проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.