
19 березня у ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас «Наукове перо: шлях до успішної публікації»
Юрій Довгань - кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу наукової роботи та міжнародної співпраці спільно з членами студентського наукового товариства «ВАТРА» поділились із студентами досвідом успішної публікації результатів наукових досліджень.

19 березня 2024 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено студентський круглий стіл на тему «Тенденції та тренди розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства», участь у якому взяли здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».

15 березня 2024 року учасники та гості Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ пережили неймовірний кулінарний досвід під час засідання, з відомим підприємцем та власником гастромайстерні "Hell Daddy", Олександром Горчаковим.

18 березня 2024 року кафедрою менеджменту та адміністрування було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Менеджмент: проблеми сьогодення та перспективи розвитку» (керівник – доцент Олександр Лозовський) в рамках XII Фестивалю студентської науки у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ.

В стінах Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися заключні події Українського студентського Фестивалю реклами, організованого КНУ імені Тараса Шевченка та Спілкою рекламістів України. Генеральний Партнер – компанія Robota.ua.

18 березня 2024 року у ресторані «Лезгинка» для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.


