Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

27 жовтня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної кафедри Мазуркевич І.О., Чорна Н.М. взяли участь у майстер-класі з приготування капучино, що відбувся в кав’ярні відомої вінничанам та гостям міста мережі «Bigman Coffee». Захід пройшов під керівництвом колишнього випускника Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, а сьогодні викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, власника мережі кав’ярень «Bigman Coffee» та бариста з досвідом роботи в Україні і за кордоном Лугача Н.В.
Окрім технології приготування капучино, присутні ознайомилися з особливостями приготування інших традиційних, а також авторських кавових напоїв, дізналися багато нового про технологію підготовки кавового зерна, купажування кави, вимоги до спеціального обладнання.
Учасники заходу прослухали історію створення мережі кав’ярень «Bigman Coffee», цікаві факти про походження її назви, фірмові кольори, дизайн інтер’єрів, ін. Не обійшлося й без обговорення нових проектів, над якими сьогодні працює «Bigman Coffee», та планів на найближчу перспективу.

26 жовтня 2018 року в рамках святкування Тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування відбувся відкритий конкурс «Кращий дегустатор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ». В конкурсі брали участь студенти ВТЕІ, запрошені гості з Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Вінницької ЗОШ І-ІІІ ст. №15.
Учасники конкурсу дегустували зразки продовольчих товарів. Основним завданням конкурсу було визначення виду, типу та сорту об’єктів дегустації. Програма конкурсу включала 14 етапів. Дегустація проводилась у спеціалізованій лабораторії сенсорного аналізу кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.
За результатами конкурсу переможцем став Євтухівський Іван (ВТЕІ КНТЕУ).

25 жовтня 2018 року кафедрою економіки та міжнародних відносин був проведений дискусійний клуб «Інновації заради майбутнього». На засіданні клубу були присутні студенти та викладачі кафедри. Родзинкою засідання клубу було спілкування з генеральним менеджером та співзасновником групи підприємств ТОВ «СП «Мед Поділля» м. Вінниця Микитюком Сергієм Івановичем. В ході обговорення були підняті гострі питання щодо розвитку підприємницької діяльності та здійснення експортно-імпортних операцій суб’єктами підприємницької діяльності, проблеми розробки бізнес-планів для започаткування власного бізнесу та можливості працевлаштування випускників ВТЕІ КНТЕУ на підприємстві ТОВ «СП «Мед Поділля» м. Вінниця. Крім того на засіданні клубу виступив студент Семененко Артем (група ЕП-41д) з доповіддю на тему: «Блокчейн як основа цифрової економіки України» та Діхтярюк Олександр (МО-31д) з доповіддю на тему: «Нобелівські лауреати з економіки та перспективи економічних досліджень». Засідання пройшло в атмосфері жвавої дискусії.

25 жовтня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» А. Гаврилюк, В. Березюк, «Харчові технології» А. Мовчан, М. Вигонюк взяли участь у семінарі «Управління персоналом ресторану», організованому на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ за участю провідних спеціалістів ресторанного бізнесу регіону.
На семінарі виступили Локай Г.А., власниця готельно-ресторанного комплексу «Ксенія» (м. Камянець-Подільський), яка ознайомила присутніх на семінарі зі способами обслуговування дипломатичних прийомів, весіль, вимогами до персоналу при прийняті на роботу, досвідом його заохочення, Междугородний О.М., шеф-кухар мережі піцерій «Мрія» з інформацією про шляхи підвищення кваліфікації кухарів, вимоги до поварів-початківців, а також Матвієнко Л.А., викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, яка поділилась власним досвідом ведення бізнесу в ресторанній галузі. Представники ресторанного бізнесу та навчальних закладів проаналізували стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують його розвиток.

25 жовтня 2018 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено Міжвузівський круглий стіл «Сучасні мікробіологічні технології виробництва сиров’ялених ковбас функціонального призначення», який відбувся у м. Літин на ТОВ «Літинський м’ясокомбінат».
У заході взяли участь здобувачі вищої освіти груп ХТ-21д, ГРС-31д та викладачі кафедри Власенко В.В., Власенко І.В., Семко Т.В., Іваніщева О.А. Учасники мали можливість не тільки обговорити сучасний асортимент, інноваційні технології виробництва сиров’ялених ковбас, діючі вимоги законодавства до процесу виробництва та реалізації продукції, але й спостерігати всі етапи виробничого процесу – від забою худоби до лабораторного контрою готової продукції та її експедиції.

25 жовтня 2018 року збірна команда перших курсів «Збірна молодих» взяла участь у фестивалі Подільської ліги Гумору, сезону 2018-2019 рр., у місті Кам'янець-Подільський. Серед десяти команд з різних областей України наша молода команда вибороли право на участь в сезоні Подільської Ліги гумору.
Вітаємо наших КВН-щиків із вдалим дебютом.
Бажаємо подальших перемог!