11 листопада 2015 для студентів груп КПР-11д, ФПР-11д факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ був проведений майстер-клас «Діяльність та основні завдання органів юстиції» за участю начальника відділу реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції Віри Онисимівни Драчинської. Під час якого доповідач розповіла про діяльність та основні завдання Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області. Студенти із цікавістю слухали доповідь Віри Онисимівни, після чого задавали їй питання.
11 листопада 2015 року «Бізнес-школою» Студентського наукового товариства «ВАТРА», за підтримки кафедри маркетингу та реклами, було організовано курс лекцій на тему: «Страховий маркетинг». Це новий формат лекцій від «Бізнес-школи», який включає 3 заняття, по завершенню яких учасники отримають сертифікати.
9 листопада 2015 року для студентів груп КПР-11д, ФПР-11д факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ була проведена ознайомча екскурсія у Центрі адміністративних послуг прозорого офісу «Вишенька».
6 листопада 2015 року в рамках профорієнтаційної роботи студенти та викладачі Вінницького торговельно-економічного інституту взяли участь у Ярмарку професій у смт Чечельник, який проводився за ініціативи районного Центру зайнятості на базі Чечельницької районної державної адміністрації Вінницької області.
5 листопада 2015 року студенти спеціальності «Харчові технології та інженерія» I-IV курсів ВТЕІ КНТЕУ відвідали I Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFest-2015», що проводився у м. Києві протягом 4-6 листопада. Фестиваль відбувся вперше з ініціативи Українського кулінарного союзу в межах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу. Програма фестивалю включала АРТ-КЛАС у номінаціях скульптура з пастилажу, робота з мастики, святковий торт, ексклюзивний весільний торт; індивідуально-практичний клас у номінаціях вегетаріанська страва, національна страва, ресторанний десерт, а також кращий шеф-кухар класу категорії Р за участі юніорів.
Сучасне суспільство швидко і динамічно розвивається, воно просто має потребу в людях, які могли б віртуозно володіти інформацією і цифрами, володіти аналітичним розумом і будувати далекосяжні плани, що будуть допомагати розвиватися не тільки підприємству, але і державі в цілому.