
Адже справжній маркетолог – це мозок компанії, здатний генерувати ідеї, за які споживач готовий платити кошти. А з іншого боку – це сила, яка рухає компанію зсередини до реалізації цих ідей.
Гарний маркетолог – наполегливий, енергійний, послідовний, відповідальний, автор нестандартних рішень повсякденних завдань.
До фахівців сфери маркетингу також можна віднести популярних нині спеціалістів, які займаються просуванням брендів у соціальних мережах – SMM, розкруткою і пошуковою оптимізацією сайтів – SEO, контекстною і банерною рекламою – AdRock і AdRiver.
Друзі, бажаю вам міцного здоров’я та щастя, невичерпних сил та наснаги, нескінченної мотивації, безмежного натхнення та креативу, яскравих ідей та цікавих проектів, легкості у вирішенні нестандартних задач а також великого успіху у всіх ваших справах!
24 жовтня 2018 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено майстер-клас «Сучасні тенденції в технології кондитерських виробів» за участі фахівця, відомого вінницького майстра-кондитера Бойко Галини. У майстер-класі взяли участь здобувачі вищої освіти групи ГРС-31д Гаврилюк Анастасія, Калинчук Наталія, Березюк Вікторія, групи РТ-11д(м) Маслюк Юлія, Лемпа Діана, Сахно Анфіса, Коваль Максим, Маєвський Євген, Котов Денис та викладачі кафедри Семко Т.В., Іваніщева О.А., Пахомська О.В.
Бойко Галина продемонструвала технологію приготування сучасних десертів кенді-бару, а саме тістечок «Картопля» з шоколадною глазур’ю та десертів у стаканчиках трайфлів з використанням бісквіту «Червоний оксамит», гарбузового та шоколадного бісквіту на кип’ятку. Кожен учасник мав змогу виготовити свій трайфл та «Картоплю», ознайомитися з сучасними тенденціями у кондитерському мистецтві, особливостями технології різних кремів, конфітюру, оздоблювальних виробів та ін. Три години роботи пройшли у жвавій виробничій атмосфері у колі шанувальників кондитерської справи під керівництвом компетентного практика. Це дало можливість здобути не тільки нові корисні знання, але й практичні навички, без яких сьогодні молодим фахівцям-харчовикам неможливо досягти успіху та бути конкурентоспроможним на ринку праці.
23 жовтня 2018 року з нагоди святкування Дня працівника харчової промисловості та Міжнародного дня кухаря та кулінара кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи був проведений благодійний ярмарок, до участі в якому долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».
Проведенню ярмарку, який вже давно став гарною традицією для Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, передувала конкурсна програма: вісім команд-конкурсантів – студенти другого, третього та четвертого курсів – увазі високоповажного журі, науково-педагогічних працівників інституту, студентів та гостей заходу запропонували смачні кулінарні шедеври, власноруч виготовлені в святковій тематиці.
У складі журі конкурсу були заступник директора з навчально-методичної роботи Мартинова Л.Б., заступник директора з навчально-виховної роботи Кізюн А.Г., декан факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування Гирич С.В., завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Чорна Н.М.

23 жовтня 2018 року серед факультетів ВТЕІ КНТЕУ відбулися змагання з боулінгу. Участь приймали студенти та викладачі інституту. Капітанами команд було обрано представників з числа викладачів. В сою чергу, команду факультету економіки, менеджменту та права очолила Білоус Ірина Миколаївна, обліково-фінансового факультету - Покиньчереда Віталій Володимирович, а факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування - Гуренко Олександр Арсентійович.
За результатами гри:
І місце зайняла команда ОФФ;
ІІ місце посіла команда ФТМСО;
ІІІ місце – команда ФЕМП.
Всі учасники отримали масу позитивних емоцій та гарно провели час в дружньому колі ВТЕІ КНТЕУ.

Студенти та викладачі ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у міській акції зі збору гуманітарної допомоги для військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії України та добровольчих батальйонів, які в даний час знаходяться на передовій, виконуючи бойові завдання по збереженню територіальної цілісності нашої Батьківщини.
Були зібрані необхідні для солдат продукти та речі: кава, чай, цукор, цигарки, шкарпетки зимові, дощовики.

23-24 жовтня 2018 року у ВНТЕУ в рамках ІІ етапу ХІV літньої Універсіади Вінницької області відбулися змагання з бадмінтону. Збірна команда ВТЕІ КНТЕУ у складі: Брелова Ірина (ТКЛ-21), Маценко Вікторія (ГРС-22), Мочульська Ольга (М-13), Єрємєєв Денис (ТКЛ-21), Скавронський Денис (ІСТ-11) здобула IV місце. Тренер команди – асистент кафедри фізичного виховання та спорту Чехівська Ю.С.


