
На кафедрі товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва 28 жовтня 2019 року в рамках заходів до Днів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування було проведено відкритий конкурс «Найкращий дегустатор ВТЕІ КНТЕУ» , у якому брали участь групи ПТБД-11д, ТКЛ-41д, ХТ-11д також студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу, учні школи № 23, № 15, № 21. Студенти та гості мали можливість визначити органолептичні характеристики різних продуктів харчування. 
 Перемогу «Найкращий дегустатор ВТЕІ КНТЕУ» здобула студентка Вінницького торговельно-економічного коледжу Байченко Ірина Володимирівна.

25 жовтня 2019 року на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку м. Вінниці в рамках проекту НОК України OlympicLab «Олімпійська лабораторія» майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасником Олімпійських ігор Михайлом Книшом для студентів І-ІІ курсів ВТЕІ КНТЕУ було проведено майстер-клас «Ментальне тренування». 
 Студенти і викладачі кафедри фізичного виховання та спорту взяли участь в аутотренінгу, ідеомоторному тренуванні, отримали багатий досвід щодо психологічного налаштування на змагання. Під час заходу було проведено вікторину на спортивну тематику, за результатами якої учасники отримали призи та олімпійські сувеніри відділення НОК України у Вінницькій області. 

25 жовтня 2019 року на базі ПП «Екомолпродукт» кафедрою туризму та готельно-ресторанної страви було проведено майстер-клас «Крафтові технології молочних екопродуктів», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти груп ГРС-31 та ГРС-32 зі старшим викладачем Іваніщевою О.А. Начальник виробництва та завідуюча лабораторією Расторгуєва Світлана Миколаївна розповіла секрети виробництва згущеного молока згідно ДСТУ, провела пізнавальну екскурсію по технологічному процесу виробництва. Здобувачі вищої освіти груп ГРС-31 та ГРС-32 як майбутні фахівці-менеджери дізналися багато практичної інформації, побачили замкнутий цикл виробництва молочних екопродуктів із застосуванням найсучаснішого і продуктивного обладнання, особливості роботи лабораторії, організацію збуту продукції, продегустували щойно виготовлений продукт. 
 Всі присутні отримали позитивні враження та практичні знання, які матимуть змогу застосувати у професійній діяльності і як звичайні споживачі. 

25 жовтня 2019 року успішно завершився Вузівський конкурс «Маркетингові інновації – 2019» у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ в межах святкування Дня маркетолога!
 Багато компаній влаштовують в День маркетолога корпоративи, а ми влаштували справжні маркетингові «війни», які стали атрибутом корпоративної культури кафедри маркетингу та реклами ВТЕІ КНТЕУ!
 Нова генерація маркетологів зібрала повну залу небайдужих до маркетингу учасників, групи підтримки, друзів, науковців та провідних практиків м. Вінниці та Вінницької області.
 Саме так, в змаганнях професійної майстерності цьогоріч брали участь студенти всіх курсів, не зважаючи на їх рівень професійної підготовки та практичний досвід роботи.
 Студенти мали змогу проявити свої здібності з рекламного креативу, розробки ідей нового продукту.

25 жовтня 2019 року кафедрою фінансів Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ була проведена екскурсія у Музей грошей для учнів 7 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 імені Д. Мендєлєєва Вінницької міської ради, на чолі із класним керівником Белінською Надією Дмитрівною. Під час екскурсії діти мали змогу познайомитися з експонатами Музею грошей, побачити унікальну колекцію монет та банкнот не лише України, а й інших країн світу.

З 22 по 24 жовтня 2019 року на базі ТРК «Сонячна долина» с. Бояни Чернівецької області відбувся міжнародний конкурс ресторанних технологій «BESTCOOKFEST-PODILLIA» 2019, організований Українським Кулінарним Союзом та КНТЕУ.
 Фестиваль включав майстер-класи від визнаних майстрів-рестораторів з Великобританії, Азербайджану, Румунії та інших країн, конкурси у різноманітних номінаціях, в яких взяли участь представники різних навчальних закладів структури КНТЕУ, готелів та ресторанів з різних міст України, команди Білорусії, Румунії, Азербайджану. Високий рівень змагань ілюструє суддівська колегія, яка складалася з іменитих акредитованих суддів WACS (Всесвітня асоціація спільнот шеф-кухарів). 


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                