
Шановні маркетологи – викладачі, студенти та випускники ВТЕІ КНТЕУ,
 вітаю усіх з нагоди відзначення вашого професійного свята! 
Не дарма гуру сучасного маркетингу Філіп Котлер стверджує: «В сучасному заплутаному світі ми всі повинні розбиратися в маркетингу. Продаючи машину, шукаючи роботу, збираючи гроші на благодійність чи пропагуючи якусь ідею, ми безпосередньо займаємося маркетингом». 
 Сьогодні важко уявити існування будь-якої сфери господарювання без участі фахівців з маркетингу та реклами. Вони є не просто працівниками підприємства, а насамперед новаторами та першовідкривачами новітніх технологій, від професіоналізму яких залежить успіх бізнесу. 
 Щиро бажаю вам, «чарівники» реклами та просування товарів, здоров’я та благополуччя, невичерпних сил та наснаги, творчого натхнення та креативу! Нехай кожен ваш проект буде потрібним і безумовно успішним, та дарує відчуття гордості за правильний вибір професії!

16-24 жовтня 2019 року відбулася презентація СНТ «ВАТРА» для здобувачів вищої освіти першого курсу денної форми навчання факультетів економіки, менеджменту та права; обліково-фінансового; торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
 Під час презентації члени СНТ «ВАТРА» Кліщук Ю. (гр. МБ-32д), Гончаренко Ю. (гр. МБ-31д), Собко А. (гр. ДФ-31д), Ткач О. (гр. МЕ-31д), Романенко Ю. (гр. МБ-32д), Бадьорна А. (гр. ПУА-31д), Гончарук А. (КПР-41д), Беженар Ю. (гр. ОБО-41д), Бабюк А. (гр. ФБСС-21д), Мельник Ю. (гр. МР-41д), Вакуленко Я. (гр. ТКЛ-41д), Осипенко І. (гр. МР-22д), Таранюк І. (гр. ХТ-41д), Шевченко О. (гр. ТКЛ-31д), Латишева В. (гр. ПТБД-11д) розповіли про роботу товариства за минулий навчальний рік, успіхи та здобутки у науковій сфері, поділилися планами та ідеями на майбутнє. За результатами презентацій подано 21 заяву щодо вступу до товариства.
 СНТ запрошує креативних, творчих, цілеспрямованих та активних здобувачів вищої освіти приєднатися до роботи в СНТ «ВАТРА»! 

24 жовтня 2019 року в рамках заходів до днів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» серед студентів першого курсу. Участь брали сім команд: «Покімони» (гр.Т-11д), «Тешки» (гр.Т-12д), «Спортсмени - олімпійці» (гр. ГРС-11д), «Проліски надії» (гр. ГРС-12д), «So/So» (гр. ХТ-11д), «Lucky» (гр. МР-11д) та «Жабенята» (МР-13д, МР-11мб). Гра складалася із трьох етапів по 10 питань у кожному, була надзвичайно захопливою, цікавою та сповненою позитивних емоцій. Продемонструвавши неабияку кмітливість та ерудованість, а також знання різноманітних аспектів суспільного розвитку, перемогу у грі здобула команда «Спортсмени - олімпійці» (гр. ГРС-11д); друге місце посіла команда «So/So» (гр. ХТ-11д); третє місце – команда «Жабенята» (МР-13д та МР-11мб). 
 Організована за участю Ради студентського самоврядування факультету, гра пройшла у дружній, доброзичливій атмосфері. Окрім гарного настрою, переможці та учасники гри отримали грамоти та солодкі подарунки.

23 жовтня 2019 року в рамках днів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування відбувся міжвузівський круглий стіл «Історичні аспекти зародження і розвитку видів спорту». Захід організовано з метою вирішення актуальних питань щодо удосконалення процесу фізичного виховання у ЗВО.
 У науковому заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання та спорту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Вінницького національного аграрного університету.
 Розглянуто питання щодо осучаснення підходів та методів викладання фізичного виховання у вищих навчальних закладах, використання додаткових засобів, які сприятимуть розвитку студентського спорту на Вінниччині та удосконаленню фізичного стану студентської молоді в цілому. 

23 жовтня 2019 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» на чолі з завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Чорною Н.М. взяли участь у семінарі «Мистецтво формування команди у ресторанному бізнесі», що відбувся на базі добре відомого вінничанам та гостям міста ресторану «Арталь», під керівництвом його директора Тхоржевського В.В. Свідомі колосальної ролі людського фактора та командного духу в роботі підприємства, учасники заходу ознайомилися з методикою формування команди рестораном «Арталь», зокрема, в аспекті організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад, вимог, які висуваються до майбутніх працівників, можливостей для кар’єрного зростання, а також змістового наповнення трудових договорів та посадових інструкцій, особливостей розподілу між працівниками службових обов’язків тощо. Крім того, присутні мали можливість дізнатися про історію започаткування та розвитку ресторану «Арталь», походження назви, зміст концепції закладу та особливості її генезису, практику розробки меню, приготування та подачі фірмових страв, сервірування столу тощо.
 Захід виявився не лише інформативним та пізнавальним для усіх запрошених гостей, але й практично значимим, адже дозволив дізнатися багато нової актуальної інформації, необхідної для професійного становлення та зростання майбутніх рестораторів та технологів харчової промисловості. 

22 жовтня 2019 року у Центральному парку культури і відпочинку м. Вінниці в рамках днів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування кафедрою фізичного виховання та спорту організовано та проведено флешмоб «Віват ФТМСО». Учасники заходу привітали з днем народження факультету та зарядили усіх присутніх позитивом і гарним спортивним настроєм.


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                