
18 жовтня 2019 року з нагоди святкування Дня працівника харчової промисловості та міжнародного Дня кулінара в інституті відбувся традиційний осінній ярмарок. Організований кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи, він пройшов під гаслом «Українська регіональна кухня» та дозволив майбутнім фахівцям-харчовикам та рестораторам продемонстрували не лише знання історії українського народу та кулінарних особливостей окремих регіонів держави, але й професійні вміння та креативність. Різноманіття української кухні, унікальність страв регіонів України знайшли своє відображення в неповторних кулінарних шедеврах – кожна з академічних груп представила увазі присутніх великий асортимент власноруч виготовлених страв.

18 жовтня 2019 року в музеї кафедри патологічної анатомії, судової медицини та права Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова відбулося засідання наукового гуртка «Феміда» на тему: «За» і «проти» легалізації евтаназії в Україні». Керівник гуртка доцент кафедри права, к.ю.н. Білоус І.М., членами якого є студенти-правники Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Доцент кафедри патологічної анатомії, судової медицини та права, к.ю.н., Андрій Павлович Гель розповів про теоретико-правові аспекти легалізації евтаназії. В подальшому зі студентами обговорили «за» і «проти» легалізації евтаназії в Україні.
 Після завершення обговорення студенти відвідали музей судової медицини, асистент кафедри Валерій Ігорович Гунас ознайомив студентів із основними завданнями та напрямками діяльності судово-медичних експертів.
 Дякуємо викладачам та завідувачу кафедри патологічної анатомії, судової медицини та права, доктору медичних наук, професору Аллі Олександрівні Гаврилюк за наукову співпрацю!!!

17 жовтня 2019 р. в ауд.11, к.2 відбулося засідання дискусійного клубу кафедри фінансів обліково-фінансового факультету «Фінансово-бюджетна політика: прагматика реформування в сучасних умовах» (Керівник - д.е.н., професор Прутська О.О.). Оголошена тема дискусії «Особливості державної фінансової стратегії в сучасних умовах» викликала неабияку зацікавленість студентів факультету. В дискусії взяли участь як студенти магістеріуму (гр. ФБСС першого і другого років навчання), так і студенти гр.ДФ-41д.
 В центрі обговорення були різноманітні аспекти державної фінансової стратегії України (монетарної, валютної, боргової). Найбільшу зацікавленість і дискусію викликала доповідь студентки гр. ДФ-11д(м) Божок М., яка зупинилась на проблемах подолання боргової залежності України. Жваве обговорення відбулося щодо результатів реалізації стратегії монетарної політики НБУ, про які доповідала Сидоренко М. (гр. ДФ-41д). Цікавими також були доповіді Любчак І., Хомчук А. (гр.ДФ-41д) та інших студентів. 

17 жовтня 2019 року декан факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування Гирич С.В., завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Чорна Н.М. та доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Онищук Н.В. взяли участь у прес-турі по туристичним об’єктам Вінниччини. Організований у рамках реалізації Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2017-2020 роки Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, він дозволи учасникам заходу відвідати знакові для Вінниччини туристичні об’єкти: музей П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк (смт Браїлів Жмеринського району), садибу Оксани Бас «Подільська родина» (с. Гайове Барського району), санаторій «Медичний центр реабілітації залізничників» (м. Хмільник) та заміський комплекс «Баттерфляй» (с. Садове Літинського району). Участь у заході супроводжувалася професійним екскурсійним забезпеченням по маршруту та безпосередньо на місцях, зустрічами з людьми, зусиллями та натхненням яких туристичні локації привертають увагу численних гостей з України та зарубіжних країн. Об’єднавши у своїх рамках представників органів влади, туристичних операторів, вищої школи та ЗМІ, тур виявися, безперечно, пізнавальним та вкрай корисним, адже об’єднав учасників навколо вкрай перспективної на сьогодні сфери туризму, дозволив обговорити перспективні напрями її розвитку, налагодити нові професійні комунікації та просто отримати задоволення від подорожі та споглядання осінніх пейзажів мальовничої Вінниччини.

Шановні працівники харчової промисловості, викладачі та здобувачі спеціальності «Харчові технології», вітаю вас із професійним святом –
Днем працівників харчової промисловості!
Україна з давніх-давен славиться своєю національною кухнею, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смакови¬ми й поживними властивостями. Харчова промисловість по праву займає важливу роль у забезпеченні економічного і соціального розвитку суспільства. Це найвідповідальніша галузь, що безпосередньо дотична до кожного з нас. Саме від якості продуктів харчування залежить наше самопочуття та здоров'я.
 Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ готує фахівців за спеціальністю «Харчові технології» з 2010 року. Інститут здійснює постійну роботу щодо налагодження ділових контактів у сфері харчової промисловості з бізнесовими колами Вінниччини, інших регіонів України та за її межами з метою покращення методик навчання, проведення спільних наукових досліджень та круглих столів, фахових майстер-класів, проходження виробничої практики та стажування. 
 Ми пишаємося своїми випускниками, які працюють на молоко- та м’ясопереробних, борошномельних, цукрових, хлібопекарських, макаронних, рибних, олійно-жирових, спиртових, кондитерських підприємствах та здійснюють неоціненний вклад у формування споживчого кошика і задоволення попиту населення.
 Напередодні відзначення професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, тепла та затишку у ваших родинах, успіхів та натхнення в роботі задля зростання добробуту України!

17 жовтня 2019 року з нагоди відзначення Дня захисника України за ініціативи Відділу молодіжної політики ВМР на півострові «Бригантина» серед навчальних закладів м. Вінниця відбулися змагання «Козацькі забави», де взяла участь студентська команда нашого інституту «Трейдери» в складі: Ксенченко Владислав (ПР-22д); Максимов Владислав (КПР-31д); Мельник Вадим (МР-11д); Страйса-Бурлаку Валентина (ПР-23д); Шафранська Ілона (ПР-11д). Команду підтримували представники РСС інституту та студентство.


 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                