Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

День Конституції України, який щороку відзначається 28 червня, – єдине свято, закріплене в самій Конституції. Це знаковий для всіх нас день, бо саме цього дня у 1996 році ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили. Ця подія була вкрай важливою для України, що зміцнила її суверенітет та територіальну цілісність.
Конституція – це не лише закон, це ще й символ національної єдності. Вона є вираженням народної волі, засобом забезпечення соціального миру і прогресу. Адже саме в Конституції утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

Конституція є гарантом прав і свобод кожного українця, закріплює наші обов'язки перед державою і визначає наш шлях як країни.
Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.
За традицією, з нагоди Дня Конституції України в читальній залі №3 бібліотеки ВТЕІ ДТЕУ підготовлено книжкову виставку–інсталяцію «Конституція України: історія і сучасність».
Запрошуємо до перегляду.