Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

26 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами «Туризм», «Туризм і рекреація» ОС «бакалавр» та «Міжнародний туристичний бізнес» ОС «магістр», у рамках вивчення освітніх компонентів «Організація туризму» та «Міжнародний туризм» відповідно було проведено гостьову лекцію на тему «Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму», запрошеною лекторкою на якій виступила Олена Чернега, лідерка віртуального туризму, докторка філософії, експертка з туризму та практикиня з формування туристичного продукту та цифрового туристично-культурного продукту, репутації та брендингу території, засновниця ГО «Цифровізація туризму та культури».

У своєму виступі пані Олена зачепила широке коло проблем цифровізації та оцифрування, їх ролі у розвиту віртуального туризму. Важливо, що оцифрування дозволяє зберегти історико-культурну спадщину, що в сьогоденних умовах є особливо важливим для України, а також сприяє її популяризації, а відтак і розвитку туристичного бренду нашої держави.
Прикметно, що використання цифрових технологій у туризмі одним зі своїх наслідків має появу нових професій, попит на які зростає паралельно зі зростанням попиту на віртуальний туризм. На підкріплення сказаного, Олена навела низку прикладів успішних кейсів, пов’язаних із використанням цифри в туризмі.
Присутні на лекції здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлюють пані Олені слова вдячності за ґрунтовний виступ, цікаву інформацію та професійний погляд на тенденції розвитку віртуального туризму та туризму загалом!