Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

9 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено гостьовий практикум-екскурсію з дегустацією на ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ініціатором організації якого виступила доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяна Семко.

Захід, у ході якого здобувачі вищої освіти ознайомилися з виробничими потужностями підприємства, в структуру якого входять олійноекстракційний завод ОЗЖ №1 та олійноекстракційний завод ОЗЖ №2, лабораторіями підприємства, проводила заступник голови правління з виробництва Людмила Музика. Вона детально пояснила особливості кожного етапу технологічного процесу виробництва різних видів олії, провела екскурсію по цехах з демонстрацією роботи обладнання, познайомила з функціонуванням лабораторій (зразки проб продуктів, номенклатура фізико-хімічних показників, лабораторне обладнання), центром автоматизованого управління олійноекстарційним заводом та ін. Цікаво було дізнатися про енергозберігаючі технологічні новинки, які є дуже важливими в умовах воєнного стану.
Здобувачі мали можливість ознайомитися з міжнародними стандартами, на відповідність яким сертифікована діяльність підприємства та якими воно керується у своїй діяльності, виробляючи продукцію та реалізуючи її на українському ринку та закордоном (країни ЄС, Африки, Китай, Японія, США – загалом 70 країн світу).
Для здобувачів вищої освіти було організовано дегустацію п’яти видів олій, частина з яких відсутні на внутрішньому ринку України і виробляються виключно для експорту у США та інші країни. Здобувачі відчули різницю у органолептичних показниках олії, смакуючи хлібом з сіллю, присмаченим олією.
Захід відбувся у рамках реалізації договору про співпрацю між Вінницьким торговельно-економічним інститутом ДТЕУ та ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат». Співробітництво сторін, історія якого нараховує не один рік, є важливою складовою підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», адже дозволяє поєднувати теоретичне навчання з практичною підготовкою, а базові знання – з інноваційними технологіями та передовим досвідом виробничої діяльності.