1. Приготування їжі, склад харчової продукції та її якість, проблеми харчування – це ті речі, якими я цікавлюся змалечку та отримую задоволення від нових знань у цій сфері. Розуміючи актуальність та важливість харчової галузі, особливо у ситуації війни в нашій країні, я вирішила у майбутньому стати фахівцем у харчовій галузі, обравши освітню програму «Харчові технології». Ознайомившись з її змістом, маю впевненість, що ті обов’язкові навчальні дисципліни, які вона передбачає, дадуть мені можливість стати висококваліфікованим спеціалістом та реалізувати свої професійні плани.
2. На сьогоднішній день дуже важливо обрати навчання за такою освітньою програмою, яка дасть можливість отримати ґрунтовну практичну підготовку. Плануючи працювати у харчовій галузі, мрію набути знань і професійних вмінь з технології харчової продукції та використовувати їх у своїй професійній діяльності. Освітня програма «Харчові технології» дає можливість здобувачам, які за нею навчаються, пройти практику на підприємствах не лише України, але і закордоном, що відкриває нові можливості та перспективи.
3. Моєю мрією є власне підприємство з виготовлення кондитерської продукції. Я розумію, що для започаткування власної справи необхідно мати потужний багаж спеціальних знань та вмінь. Освітня програма «Харчові технології» передбачає вивчення таких навчальних дисциплін, які дозволять підготуватися до цього як і в технологічному плані, так і в управлінському.

4. У майбутньому бачу себе фахівцем у сфері харчових технологій: мрію створювати нові харчові продукти, при цьому не лише задовольняючи вимоги споживачів, але й отримуючи прибуток. Беручи до уваги той факт, що кількість підприємств харчової промисловості з кожним роком невпинно зростає, а асортимент пропонованих продуктів розширюється, аби бути конкурентним на ринку галузі, необхідно мати ґрунтовну базову освіту та практичну підготовку. І те, й інше спроможне забезпечити навчання за освітньою програмою «Харчові технології».
5. Освітню програму «Харчові технології» я обрав уже давно, адже приготування їжі – моє улюблене заняття. У майбутньому прагну працювати у закладах ресторанного господарства та дарувати людям радість, готуючи для них смачні та корисні страви.
6. Життєвий успіх для мене є важливою ціллю в житті. Бути на гребені новацій, перебувати у постійному русі, стати визнаним фахівцем у галузі харчових технологій, досягнути високого професіоналізму – рухатися до мрії хочу розпочати вже зараз! Освітня програма «Харчові технології», на мою думку, може дати потужний старт у професії. Навчання за освітньою програмою планую поєднувати з участю у міжнародних та всеукраїнських кулінарних конкурсах та змаганнях, різноманітних тематичних заходах, семінарах, круглих столах, майстер-класах і поєднувати в такий спосіб теоретичну та практичну підготовку.

7. Вибір освітньої програми «Харчові технології» у ВТЕІ ДТЕУ ґрунтується на її особливості – підготовці фахівців як для галузі харчової промисловості, так і сфери ресторанного господарства. Навчання за такою ОП забезпечує широке поле для вибору майбутнього місця роботи, а також можливість зрозуміти, до якої галузі маю більшу схильність.
8. Бізнес моєї родини – підприємство з виготовлення сирів. Бажаючи продовжити сімейну справу, я дослідила заклади вищої освіти нашого регіону стосовно змісту та якості підготовки спеціалістів. ВТЕІ ДТЕУ – єдиний ЗВО у Вінницькій області, що готує фахівців зі спеціальності «Харчові технології» за освітньою програмою з такими особливостями, які мене влаштовують. Це підготовка фахівців для підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, проходження практики в Україні та за кордоном, інтерактивні виїзні практичні заняття, майстер-класи та семінари на підприємствах харчової промисловості та в закладах ресторанного господарства, залучення до навчального процесу відомих фахівців-практиків. Про дійсну реалізацію всіх цих моментів свідчать численні позитивні відгуки студентів, випускників, роботодавців, особистих знайомих, яким я довіряю.

9. Здоров’я – найбільша цінність кожного. Хто, як не фахівець з харчових технологій з усією відповідальністю і розумінням може організувати харчування своєї сім’ї, популяризувати ідею здорового способу життя не тільки у родинному колі, а й у суспільстві в цілому, науково обґрунтовуючи кожну свою дію, оперуючи перевіреними фактами, маючи ґрунтовну фахову підготовку. Для мене дуже важливо отримати якісну вищу освіту за освітньою програмою «Харчові технології», оскільки свою майбутню професійну діяльність я бачу саме у цьому напрямку. Якісне життя для мене, в першу чергу, це – здоров’я, що безпосередньо залежить від якісного харчування. Мрію робити життя людей кращим!
10. Харчова промисловість є стратегічною галуззю економіки України, адже кожен мешканець нашої держави – споживач продукції цієї галузі. Забезпечення населення якісними продуктами харчування – запорука довгого та щасливого життя. Я прагну зробити все від мене залежне, аби українці споживали лише якісні продукти і жили якомога довше. Для цього мені потрібно здобути базову освіту за фахом та набути відповідних фахових навичок, шляхом проходження практики на провідних підприємствах харчової галузі України та зарубіжних країн, тому я обираю освітню програму «Харчові технології». Навчання за нею дозволить мені реалізувати мрію!