Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

10 червня 2017 року обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» спільно з управлінням культури та спорту облдержадміністрації, обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації було проведено традиційний захід «Студентський туристичний фестиваль 2017». Даний захід відбувався на території парку «Дружби народів» міста Вінниці. У фестивалі взяли участь 5 команд ВНЗ міста. Захід проводився у два етапи: на першому етапі команди змагались на озері парку у перегонах на катамаранах, наступним етапом стали змагання одразу із двох програм: «Велофігурка» та «Туристична естафета».

 Команда ВТЕІ КНТЕУ у складі 4 осіб, представників здобувачів вищої освіти груп МТБ-21, МТБ-22 та Т-31, разом із представником, асистентом Гринь В.В. також прийняли участь у даному заході, де здобули 3 місце у програмі «Туристична естафета». Переможці були нагородженні поіменними грамотами, а також всі учасники отримали фірмові презенти від організаторів фестивалю.