Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

20 лютого 2020 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення VIІІ Фестивалю студентської науки старшим викладачем кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено круглий стіл на тему «Активний туризм: національний та регіональний аспекти розвитку». Засідання круглого столу відкрила старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лук’янець А.В. З доповідями на актуальну тематику виступили здобувачі спеціальності «Туризм»: Колісник Діана з доповіддю на тему «Розвиток активного туризму в Україні», Шахін Денис «Види активного туризму», Боцян Ірина «Активні види відпочинку на Вінничині». Запрошений гість Константинов Володимир, директор туристичної агенції «TRIGOR» поділився власним досвідом щодо організації і проведення різних видів активного відпочинку в Україні та далеко за її межами.
До активної участі в роботі круглого столу долучились професорсько-викладацький склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ та запрошені гості та наші майбутні фахівці туристичної галузі.