Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

22 березня 2021 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Проблеми конкурентоспроможності товарів на внутрішньому та зовнішніх ринках».
У круглому столі взяли участь 36 осіб, серед них викладачі кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва; начальник відділу експертизи та сертифікації товарів Вінницької торгово-промислової палати М. Бабій; к.т.н., доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету І. Купчук; к.т.н., доцент кафедри містобудування та архітектури Вінницького національного технічного університету В. Швець); директор ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ- ВІННИЦЯ» В. Побережна; здобувачі груп ТКЛ-31д, ТКЛ-41д.

Було оголошено 12 доповідей:
1. Конкурентоспроможність товарів в системі нових ринкових реалій.
Доповідач: Тернова Алла, доцент, канд. техн. наук, завідувач кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
2. Обґрунтування вибору стратегій конкурентоорієнтованих товарів.
Доповідач: Купчук Ігор, канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету.
3. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства.
Доповідач: Власенко Ірина, професор, д-р мед. наук, професор кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
4. Зарубіжний досвід управління конкурентоспроможністю товару.
Доповідач: Швець Віталій, доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри містобудування та архітектури Вінницького національного технічного університету.
5. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продовольчих товарів місцевого виробництва.
Доповідач: Гирич Сергій, доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
6. Конкурентоспроможний товар – основа успішного виходу на ринок.
Доповідач: Бабій Марія, начальник відділу експертизи та сертифікації товарів Вінницької торгово-промислової палати
7. Система критеріїв і показників оцінки конкурентоспроможності непродовольчих товарів.
Доповідач: Сіренко Світлана, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
8. Стратегічне управління конкурентоспроможністю товарів в процесі виробництва.
Доповідач: Побережна Валентина, директор ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ- ВІННИЦЯ», м. Вінниця.
9. Особливості формування економічних показників конкурентоспроможності товару.
Доповідач: Паламарчук Владислав, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
10. Якість як ключовий елемент забезпечення конкурентоспроможності товару.
Доповідач: Шарко Віталій, доцент, канд. екон. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
11. Методи генерації інноваційних ідей як засіб підвищення конкурентоспроможності товарів вітчизняних виробів.
Доповідач: Авксентюк Борис, професор, д-р. техн. наук, професор кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
12. Якість товарів як фактор успішної комерційної діяльності підприємства.
Доповідач: Василишина Ольга, асистент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.