Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

13 жовтня 2021 року у ВТЕІ КНТЕУ відбувся святковий захід, присвячений Дню Козацтва та захисника України. Назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості, встановлено нове свято - «День захисника України», яке тепер відзначається щорічно 14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці»).
Цього дня найщиріші вітання подарувала всім чоловікам та захисникам нашої Вітчизни директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Замкова Наталія Леонідівна.

ФОТОЗВІТ

Підкреслив сутність заходу і святковий тематичний концерт, за участю найкращих солістів та колективів відділу з організації виховної та культурно-мистецької роботи студентів. Саме вони своїми піснями, танцями та віршами зуміли передати та описати почуття різних людей, які готові задля миру в своїй країні, а також спокою та щастя своєї дитини на різні відважні подвиги та вчинки, а ще готові чекати та своєю вірою у світле майбуття повертати до життя, або ж залишити в пам’яті навіки хвилюючі спогади. Творча та душевна атмосфера, козацький дух панували в нашій залі в переддень знаменного святкування.
Наш дружній колектив торговельної родини приєднується до привітань на адресу всіх захисників нашої України. Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров я і щастя. Мирного неба і смачного хліба.