Для здобувачів вищої освіти проведено заняття на базі ПП «Фірма «Зерно» (ТМ «Іванівські ковбаси»)
19 вересня 2023 р. у рамках вивчення навчальної дисципліни «Технологія крафтових виробництв» для здобувачів вищої освіти за освітніми програмами «Ресторанні технології», «Готельно-ресторанна справа» на базі ПП «Фірма «Зерно» (ТМ «Іванівські ковбаси») проведено виїзне заняття на тему «Технологія крафтового виробництва м’ясних виробів».
На підприємстві здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з технологією крафтового виробництва м’ясних виробів, зокрема, основними технологічними операціями та режимами виробництва, а також факторами та умовами, що впливають на якість продукції.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює вдячність керівництву ПП «Фірма «Зерно» за можливість проведення заняття на потужностях підприємства.